Διαστημική Περιπέτεια: Φτιάχνω το Δικό μου VR Game ied_admin 20 Σεπτεμβρίου, 2022
ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ & ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

Διαστημική Περιπέτεια: Φτιάχνω το Δικό μου VR Game

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 18.10.2022 - 13.12.2022
ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ Future Learning Lab, VR του JOIST Innovation Park
ΚΟΣΤΟΣ110€
Oμαδικές Eγγραφές: 90€
ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Ετοιμαστείτε, έχουμε αποστολή! Οι νέες φωτογραφίες του διαστήματος αποκάλυψαν ότι το μυστικό κλειδί που ανοίγει τις καρδιές όλων των ανθρώπων είναι κρυμμένο κάπου στο σύμπαν βρίσκεται. Πρέπει να το βρούμε και να το φέρουμε πίσω στη Γη!

Τί κρύβουν οι καρδιές των ανθρώπων; Αν η καλοσύνη κυριαρχούσε και έπαυαν όλοι οι πόλεμοι πώς θα ήταν ο κόσμος μας;

Σε αυτή τη σειρά εκπαιδευτικών εργαστηρίων του Πάρκου Καινοτομίας JOIST, τα παιδιά ηλικίας από 13 έως 17 ετών σχεδιάζουν και αναπτύσσουν το δικό τους παιχνίδι Εικονικής Πραγματικότητας με θέμα το διάστημα, την καλοσύνη και τον αλτρουισμό. Τα παιδιά μαθαίνουν για την τεχνολογία της Εικονικής Πραγματικότητας (VR) και γίνονται οι ίδιοι μικροί προγραμματιστές παιχνιδιών για συσκευές VR, ξεκινώντας από τη σύλληψη της ιδέας μέχρι την υλοποίηση.

Η διαστημική περιπέτεια καλλιεργεί την κριτική σκέψη, προάγει την ομαδικότητα και ενισχύει την πρόθεση των παιδιών να κάνουν τον κόσμο μας καλύτερο.

Μετά την ολοκλήρωση του εκπαιδευτικού προγράμματος, θα πραγματοποιηθεί έκθεση και παρουσίαση των VR παιχνιδιών που ανέπτυξαν τα παιδιά στο χώρο του JOIST, με καλεσμένους οικογένειες και φίλους.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΔΙΑΡΚΕΙΑ18 Οκτωβρίου 2022 -
13 Δεκεμβρίου 2022
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣΚάθε Τρίτη | 17:00 - 19:00
ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ Future Learning Lab, VR του JOIST Innovation Park
ΚΟΣΤΟΣ110€
Oμαδικές Eγγραφές: 90€
ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ