Υπηρεσίες ied_admin 4 Μαρτίου, 2022

Το JOIST προσφέρει το κατάλληλο περιβάλλον για να εξελιχθείτε και να ευδοκιμήσετε. Χώροι γραφείων για απρόσκοπτη εμπειρία εργασίας, υπηρεσίες φιλοξενίας εκδηλώσεων και υποδοχής επισκεπτών, μοντέρνο YouTube και videoblogging στούντιο παραγωγής και πολλά άλλα. Επιλέξτε τις υπηρεσίες που θα σας ωφελήσουν και βρείτε ένα χώρο πλήρως εξοπλισμένο για τις ανάγκες σας. 

Ιδιωτικοί Χώροι Γραφείων

Είτε είστε freelancer, startup είτε μικρομεσαία επιχείρηση, στο JOIST υπάρχει ένας χώρος για εσάς. Προσφέρουμε ιδιωτικές αίθουσες γραφείου με όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό, υπηρεσίες καθαρισμού και δωρεάν ροφήματα στο ENJOIST café.

Εικονικά Γραφεία & Φορολογική Έδρα

Εδραιώστε την εταιρεία σας αποκτώντας φορολογική έδρα στο JOIST και επιλέξτε τα εικονικά γραφεία μας για να αποκτήσετε την κατάλληλη επαγγελματική διεύθυνση και να αναβαθμίσετε την επιχείρησή σας. Προσφέρουμε ευέλικτες λύσεις με πολλά πλεονεκτήματα σε επιχειρήσεις κάθε μεγέθους, οι οποίες είτε χρειάζονται μια καταχωρημένη διεύθυνση έδρας είτε ένα ολοκληρωμένο πακέτο υποστήριξης.

ENJOIST! Καφέ

Καθημερινά σερβίρουμε καφέ εκλεκτής ποιότητας και μια μεγάλη ποικιλία από ροφήματα και μικρογεύματα που μπορούν να ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς γευστικούς κάλυκες. Επίσης, διοργανώνουμε εκδηλώσεις και εργαστήρια που προάγουν τη γαστρονομική δημιουργικότητα.

YouTube Room

Έχουμε δημιουργήσει τον απόλυτο χώρο για τη δημιουργία videos, vidcasts και podcasts! Κάντε κράτηση στο YouTube Space και η ομάδα των ειδικών μας θα σας βοηθήσει με τη μαγνητοσκόπηση, το μοντάζ και τη μεταφόρτωση του δικού σας περιεχομένου.

Makers Space

 Στον χώρο κατασκευών Makers Space, παρέχουμε παραδοσιακά και ψηφιακά εργαλεία κατασκευής για ειδικευμένους τεχνίτες καθώς και για νέους επαγγελματίες. Είτε θέλετε να καινοτομήσετε επαγγελματικά δημιουργώντας πρωτότυπες λύσεις, είτε να εξερευνήσετε τη θεραπευτική διάσταση της δημιουργίας, στο JOIST Makers Space μπορείτε να εξερευνήσετε τις δημιουργικές δυνατότητες σας. 

Εκδήλωσεις & Δράσεις

Θέλετε να φιλοξενήσετε τη δική σας εκδήλωση στο JOIST; Η ομάδα των ειδικών μας επιμελείται μια συναρπαστική εμπειρία στον χώρο του Πάρκου Καινοτομίας, για κάθε επαγγελματική ή προσωπική ανάγκη σας. Μοιραστείτε μαζί μας τις λεπτομέρειες και τους στόχους της εκδήλωσής σας και θα διοργανώσουμε την ιδανική εμπειρία για εσάς.

Χώροι Συναντήσεων & Εκπαιδεύσεων

Οι χώροι συναντήσεων και εκπαιδεύσεων του JOIST αποτελούν την ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν ένα σύγχρονο, πλήρως εξοπλισμένο περιβάλλον για επιτυχημένα επαγγελματικά meetings, εκπαιδεύσεις και εταιρικές παρουσιάσεις. 

Εκπαιδευτικά Προγράμματα

Καλλιεργούμε την κουλτούρα απόκτησης και αναβάθμισης δεξιοτήτων ως απάντηση στη συνεχώς μεταβαλλόμενη αγορά εργασίας. Είτε έχετε το δικό σας εκπαιδευτικό πρόγραμμα, είτε θέλετε να συμμετάσχετε σένα από τα διαθέσιμα προγράμματα, μοιραστείτε με την ομάδα μας τους στόχους εξέλιξης των δεξιοτήτων σας.