Υπηρεσίες joist_3hs%1@ 4 Μαρτίου, 2022

Υπηρεσίες

Το JOIST προσφέρει το κατάλληλο περιβάλλον για να εξελιχθείτε και να ευδοκιμήσετε. Χώροι γραφείων για απρόσκοπτη εμπειρία εργασίας, υπηρεσίες φιλοξενίας εκδηλώσεων και υποδοχής επισκεπτών, μοντέρνο YouTube και videoblogging στούντιο παραγωγής και πολλά άλλα.

Επιλέξτε τις υπηρεσίες που θα σας ωφελήσουν και βρείτε ένα χώρο πλήρως εξοπλισμένο για τις ανάγκες σας. 

WORK

Εξελίξτε την καριέρα σας! Ανακαλύψτε τις προηγμένες λύσεις και τους σύγχρονους χώρους εργασίας που προσφέρουμε για την επιτυχία της επιχείρησής σας.

PLAY & LEARN

Παιδιά και ενήλικες βιώνουν μοναδικές εμπειρίες εκπαιδευτικής ψυχαγωγίας χρησιμοποιώντας τις εμβυθιστικές τεχνολογίες, στο Πάρκο Καινοτομία.

GROW & FUND

Ο παλμός της καινοτομίας χτυπάει στο GROW και το FUND, τους τομείς υπηρεσιών του JOIST όπου οι επιχειρήσεις βρίσκουν την κατάλληλη καινοτομία και τους πόρους χρηματοδότησης που χρειάζονται για να αναπτυχθούν και να ευδοκιμήσουν.

VR Area

Ο φανταστικός κόσμος Εικονικής Πραγματικότητας ανοίγεται μέσα στον ειδικό χώρο εκπαίδευσης και ψυχαγωγίας με VR εφαρμογές και παιχνίδια. Στο VR Area του JOIST, μαθητές, φοιτητές και επιχειρηματίες βιώνουν ξεχωριστές εμπειρίες γνώσης και ψυχαγωγίας με την πλέον σύγχρονη Virtual Reality τεχνολογία.

YouTube Room

Έχουμε δημιουργήσει τον απόλυτο χώρο για την παραγωγή video, vidcast και podcast! Κάντε κράτηση στο YouTube Space και η ομάδα των ειδικών μας θα σας βοηθήσει με τη μαγνητοσκόπηση, το μοντάζ και τη μεταφόρτωση του δικού σας περιεχομένου.

Makers Space

 Στον χώρο κατασκευών Makers Space, παρέχουμε παραδοσιακά και ψηφιακά εργαλεία κατασκευής για ειδικευμένους τεχνίτες καθώς και για νέους επαγγελματίες. Είτε θέλετε να καινοτομήσετε επαγγελματικά δημιουργώντας πρωτότυπες λύσεις, είτε να εξερευνήσετε τη θεραπευτική διάσταση της δημιουργίας, στο JOIST Makers Space μπορείτε να πολλαπλασιάσετε τις δημιουργικές δυνατότητες σας. 

ENJOIST Καφέ

Καθημερινά σερβίρουμε καφέ εκλεκτής ποιότητας και μια ποικιλία από ροφήματα και μικρογεύματα που μπορούν να ικανοποιήσουν τους πιο απαιτητικούς γευστικούς κάλυκες. Στο ENJOIST καφέ διοργανώνουμε εκδηλώσεις και εργαστήρια που προάγουν τη γαστρονομική δημιουργικότητα.

Εκδηλώσεις & Δράσεις

Θέλετε να φιλοξενήσετε τη δική σας εκδήλωση στο JOIST; Η ομάδα των ειδικών μας επιμελείται μια συναρπαστική εμπειρία στον χώρο του Πάρκου Καινοτομίας, για κάθε επαγγελματική ή προσωπική ανάγκη. Μοιραστείτε μαζί μας τις λεπτομέρειες και τους στόχους της εκδήλωσής σας και θα διοργανώσουμε την ιδανική εμπειρία για εσάς.