«Μια Ευχή για Σένα, μια Ευχή για Όλους» Φιλανθρωπική Εκδήλωση με τον Σύλλογο Καρκινοπαθών Λάρισας

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ & ΩΡΑ
Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2023 | 17:00 - 20:00
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Αμφιθέατρο AGORA
ΕΙΣΟΔΟΣ
ΔΩΡΕΑΝ

ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Η ομάδα του JOIST και τα μέλη του Συλλόγου Καρκινοπαθών Λάρισας στολίζουν το Χριστουγεννιάτικο δέντρο του JOIST. Σας περιμένουμε στο Πάρκο Καινοτομίας, μικρούς και μεγάλους, να στολίσουμε με ευχές αγάπης το χριστουγεννιάτικο δέντρο. Οι επισκέπτες θα δώσουν τις θερμότερες ευχές τους, σε κλίμα χριστουγεννιάτικο, πίνοντας ζεστή σοκολάτα, τσάι ή/και μια ιδιαίτερη συνταγή ζεστού κρασιού, την οποία συναντάμε στη Σουηδία, και θα είναι προσφορά του café-bar Modi.

Πρόκειται για μια πράξη αγάπης και ουσιαστικής προσφοράς, καθώς κάθε ευχή που θα κοσμήσει για την περίοδο των γιορτών το χριστουγεννιάτικο δέντρο του JOIST, με την ολοκλήρωση των γιορτών, θα αποτελέσει προσωπική ευχή για κάποιον ασθενή. Στο τέλος της χριστουγεννιάτικης περιόδου, όλες οι ευχές θα συγκεντρωθούν και κάθε μία ξεχωριστά θα δίνεται στο κάθε νέο μέλος-ασθενή, με την εγγραφή του στον Σύλλογο.

Η ξεχωριστή βραδιά θα ολοκληρωθεί με την ανάγνωση ενός χριστουγεννιάτικου παραμυθιού, το οποίο θα απευθύνεται σε μικρούς και μεγάλους. Την ανάγνωση θα πραγματοποιήσει η ψυχολόγος κα Βάσια Μακρυδάκη, η οποία είναι εθελόντρια του Συλλόγου Καρκινοπαθών Λάρισας.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι επισκέπτες θα μπορούν να στηρίξουν το έργο «Ξενώνα», του Συλλόγου Καρκινοπαθών Λάρισας, αγοράζοντας τις παιδικές δημιουργίες της προηγούμενης ημέρας!

 

ΧΟΡΗΓΟΣ