Ρομποτική & Απτικός Προγραμματισμός, Χωρίς Υπολογιστή: Το DuckyCode Έρχεται στο JOIST!

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ & ΩΡΑ
Σάββατο 6, 13, 20 & 27 Μαΐου 2023 | 10:00 - 11:30
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Εκθεσιακός Χώρος | JOIST Innovation Park
ΕΙΣΟΔΟΣ
40€
Oμαδικές Eγγραφές: 35€

ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Ρομποτική και Απτικός Προγραμματισμός, χωρίς υπολογιστή για τους μικρότερους φίλους μας από 5 έως 7 ετών, με την τεχνολογία DuckyCode. Ένα πολυεργαλείο, που έρχεται αμέσως μετά τα εκπαιδευτικά εργαστήρια στην αίθουσα Future Learning Lab, του Πάρκου Καινοτομίας JOIST.

Γνωρίστε και προγραμματίστε τα έξυπνα και φιλικά ρομποτάκια, χρησιμοποιώντας κινητές συσκευές και μια μεγάλη συλλογή από μαγνητικές εντολές. Το πρωτότυπο DuckyCode αποτελεί την εξέλιξη των πολυβραβευμένων συστημάτων CubesCoding και RoboTiles και έρχεται μέσω ενός διαδραστικού εργαστηρίου 4 συναντήσεων στο Πάρκο Καινοτομίας.

Οι μικροί προγραμματιστές αφήνουν τη φαντασία τους ελεύθερη και κάνουν στο JOIST τα πρώτα τους βήματα στη ρομποτική. Με τη βοήθεια και τη συνεχή καθοδήγηση εκπαιδευτή, αρχικά θα συναρμολογήσουν τα ρομπότ προκειμένου να εξοικειωθούν μαζί τους, στη συνέχεια θα διερευνήσουν τις δυνατότητες τους και θα τα προγραμματίσουν!

Το ταξίδι στον προγραμματισμό ξεκινάει για τα παιδιά από την ηλικία των 5 ετών, μέσα από ένα διαδραστικό παιχνίδι με άλλα παιδιά χρησιμοποιώντας φυσικά αντικείμενα (μαγνητικές εντολές) και συμβάλλει στην εξοικείωση τους με τη δημιουργική διάσταση των κινητών συσκευών (tablet).

Ελάτε να παίξουμε, να συνεργαστούμε και να μάθουμε προγραμματισμό, χωρίς υπολογιστή!

ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ