Συμμετοχή του JOIST Innovation Park στο Ετήσιο Συνέδριο του Greek House Davos 2024 vbouronikos 5 Ιανουαρίου, 2024

Συμμετοχή του JOIST Innovation Park στο Ετήσιο Συνέδριο του Greek House Davos 2024

Με χαρά ανακοινώνουμε τη συμμετοχή μας στο Ετήσιο Συνέδριο του Greek House Davos 2024, που θα λάβει χώρα στο Νταβός της Ελβετίας, κατά τη διάρκεια του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ.

Το συνέδριο του Greek House Davos διαδραματίζει καθοριστικό ρόλο στην ενίσχυση της διεθνούς δέσμευσης και αντίληψης της Ελλάδας, ενισχύοντας τις συνεργασίες μεταξύ κορυφαίων ελληνικών και παγκόσμιων επιχειρήσεων. Το γεγονός αυτό αναδιαμορφώνει τις οικονομικές ευκαιρίες τόσο σε εταιρικό όσο και σε κυβερνητικό επίπεδο.

Το Greek House Davos, θα διεξαχθεί στις 15-19 Ιανουαρίου 2024 και θα προσφέρει μια πλατφόρμα για την ανάπτυξη καινοτόμων ιδεών και διαλόγου, με στόχο την προώθηση της προόδου.

Ο CEO και Ιδρυτής του Πάρκου Καινοτομίας, Τάσος Βασιλειάδης, θα συμμετάσχει ως ομιλητής στην συνεδρία “Breaking Boundaries: Catalyzing Innovation Transfer for a Thriving Africa”, ένα σημαντικό κεφάλαιο για την ανάπτυξη της ηπείρου, που απαιτεί την ανταλλαγή νέων ιδεών.

Η παρουσία του CEO μας στο Ετήσιο Συνέδριο είναι μια μοναδική ευκαιρία για τη δημιουργία εποικοδομητικών σχέσεων και την εξεύρεση αποτελεσματικών συνεργασιών, δημιουργώντας νέες προοπτικές ανάπτυξης.

Το κοινό μπορεί να παρακολουθήσει την ζωντανή μετάδοση του συνεδρίου μέσω εγγραφής στην επίσημη ιστοσελίδα.