Εκπαίδευση Ενηλίκων joist_3hs%1@ 31 Αυγούστου, 2023

Ευκαιρίες ανάπτυξης και εξέλιξης στο JOIST

Το JOIST δημιουργεί νέες ευκαιρίες απόκτησης και αναβάθμισης δεξιοτήτων, με τη δύναμη της καινοτομίας και των σύγχρονων τεχνολογιών. Καλλιεργήστε νέες δεξιότητες και ξεκλειδώστε τις δυνατότητές σας με εργαλεία ψηφιακής εκπαίδευσης, την Εικονική και την Επαυξημένη Πραγματικότητα.

Μέσα από ειδικά σχεδιασμένα σεμινάρια και workshop για ενήλικες, σας εισάγουμε σε καθηλωτικούς virtual κόσμους που είναι προσαρμοσμένοι σε κάθε πεδίο κατάρτισης και ξεπερνούν τα όρια των παραδοσιακών, φυσικών χώρων εκπαίδευσης. Από ρεαλιστικές προσομοιώσεις εργασίας έως πρακτική τεχνική εκπαίδευση, παρέχουμε έναν υπερσύγχρονο και ασφαλή χώρο για να:

Τα εργαλεία ψηφιακής εκπαίδευσης ενηλίκων που διαθέτουμε συνδυάζουν απρόσκοπτα την εκπαίδευση και την ψυχαγωγία, δημιουργώντας ένα ευχάριστο και αποτελεσματικό περιβάλλον μάθησης.

Στόχος

Να πυροδοτήσουμε την εξέλιξη και να ενθαρρύνουμε την παραγωγή καινοτομίας, μέσα από τη δυναμική και βιωματική εκπαίδευση. Παροτρύνουμε τους ενήλικες να κατανοήσουν πως η μάθηση δεν είναι απλώς ο προορισμός, αλλά μια διαρκώς εξελισσόμενη πορεία προς την επιτυχία.

Η εκπαίδευση απευθύνεται σε:

ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Εγγραφείτε για να παρακολουθήσετε μια εκπαίδευση ή για να οργανώσετε μια εκπαιδευτική δραστηριότητα ενηλίκων στο Πάρκο Καινοτομίας, συμπληρώνοντας τη φόρμα που ακολουθεί ή επικοινωνώντας μαζί μας τηλεφωνικά.

    Ενημερωθείτε Πρώτοι για το JOIST

    Λάβετε τα νέα μας και όλες τις επερχόμενες εκδηλώσεις στο mailbox σας.