Η Επανάσταση της Τεχνολογίας του 3D Scanning & 3D Printing στις Επιχειρήσεις & στην Εκπαίδευση

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ & ΩΡΑ
16.06.2022 | 10:00-18:30
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Κεντρικό Αμφιθέατρο, Future Learning Lab, Co-working Space του JOIST Innovation Park
ΕΙΣΟΔΟΣ
ΔΩΡΕΑΝ

ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Πόσο εξοικειωμένοι είστε με την τρισδιάστατη εκτύπωση και σάρωση; Πόσοι πιστεύετε είναι οι τομείς που επηρεάζονται από αυτού του είδους τις τεχνολογίες; Η Lino3D σε συνεργασία με το JOIST, διοργανώνουν μία σειρά από workshops αφιερωμένα στις δυνατότητες και εφαρμογές των τεχνολογιών αιχμής του 3D printing και 3D scanning.

Αναμφισβήτητα, διανύουμε μία από τις πιο απαιτητικές περιόδους όσων αφορά την παραγωγή και ζήτηση ενέργειας. Παρ’ όλες τις παγκόσμιες δυσκολίες, ενστικτωδώς αλλά και με βάσιμες αποδείξεις, έχουμε ήδη αρχίσει να στρεφόμαστε στην πράσινη ενέργεια και την αειφορία. Μέρος αυτής της αειφορίας αποτελεί πλέον και η τρισδιάστατη σάρωση και εκτύπωση (3D printing and 3D scanning) ειδικά, όταν κατανοήσουμε εις βάθος τις δυνατότητες και τις διευκολύνσεις που μπορεί να προσφέρει.

Δηλώστε συμμετοχή σε ένα ή περισσότερα workshops που θέλετε και μάθετε περισσότερα για το πώς από ένα εξάρτημα μπορούμε να δημιουργήσουμε ψηφιακές βιβλιοθήκες, να αυξήσουμε την ταχύτητα ανταπόκρισης της βιομηχανίας σε μοντέρνες απαιτήσεις της αγοράς, και να βελτιώσουμε τον ποιοτικό έλεγχο. Ανακαλύψτε τις δυνατότητες που προσφέρουν στον τομέα της οδοντιατρικής-οδοντοτεχνίας και της κοσμηματοποιίας. Και φυσικά, δείτε πρακτικά, πώς η τεχνολογία γίνεται αρωγός στην εκπαίδευση των νέων γενιών.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ

13:00 - 18:00

| Handsonmetrology Tour at JOIST Innovation Park, Larissa (Μιχάλης Μπρατσολιάς)

FUTURE LEARNING LAB

10:00 - 12:00

| Εισαγωγή στην Τεχνολογία του 3D Printing για Νέους στην Εκπαίδευση (Κώστας Σκορδέλης)

13:00 - 15:00

| Οδοντιατρικές και Οδοντοτεχνικές Εφαρμογές με την Καινοτομία του 3D Printing (Βαγγέλης Μαυροπούλης)

16:00 – 18:00

| Δημιουργία πρωτοτύπων μεγάλου μεγέθους, καλούπια για θερμοδιαμόρφωση (Βαγγέλης Μαυροπούλης)

CO-WORKING SPACE

10:30 - 12:30

| 3D Printing στη Βιομηχανία της Κατασκευής, Εφαρμογές και Παραδείγματα Πρωτοτυποποίησης και Παραγωγής (Λευτέρης Χαβούζης)

12:30 - 14:30

| 3D Printing και Κοσμηματοποιία (Μαρία Παπαγεωργίου)

16:30 - 18:30

| 3D Printing στη Βιομηχανία της Κατασκευής, Εφαρμογές και Παραδείγματα Πρωτοτυποποίησης και Παραγωγής (Λευτέρης Χαβούζης)

ΧΟΡΗΓΟΣ