Επαυξημένη Πραγματικότητα | Ζωντάνεψε τις Zωγραφιές σου & Παίξε στο Διαδραστικό Πάτωμα του JOIST

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ & ΩΡΑ
Έναρξη: Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2023
Διάρκεια: Κάθε Παρασκευή έως 22 Μαρτίου | 17:30 - 19:30
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
VR Area
ΕΙΣΟΔΟΣ
9€

ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Στο νέο διαδραστικό, εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Πάρκου Καινοτομίας, οι μικροί καινοτόμοι του μέλλοντος αναπτύσσουν τη δεξιότητα της λεπτής κινητικότητας αλλά και της κιναισθητικής νοημοσύνης, συμμετέχοντας στη πιο διασκεδαστική δραστηριότητα Επαυξημένης Πραγματικότητας (AR).

Παιδιά από Α΄ έως Δ΄ Δημοτικού θα μάθουν πώς να ζωντανεύουν τις ζωγραφιές τους μέσω AR εφαρμογής. Σε κάθε μάθημα καλύπτεται διαφορετική θεματολογία ανάλογα τα ενδιαφέροντα της ομάδας, ζωγραφίζουμε και μαθαίνουμε για τους δεινόσαυρους, τις πεταλούδες, τα λουλούδια, το ποδόσφαιρο και άλλα αθλήματα και παινχίδια με διασκεδαστικό τρόπο στο διαδραστικό πάτωμα του JOIST.

3D Ζωγραφιές

Τα παιδιά χρωματίζουν εικόνες με φυσικά χρώματα και τις ζωντανεύουν με την τεχνολογία της Επαυξημένης Πραγματικότητας. Σσσσσς δεν σας λέμε ακόμη πώς… είναι μαγικό! Οι μικροί innovators αναπτύσσουν τη λεπτή κινητικότητά τους, μαθαίνουν για την Επαυξημένη Πραγματικότητα και τη χρησιμοποιούν δημιουργικά για να εκφράσουν το καλλιτεχνικό τους ταλέντο. Η ζωγραφιά τους ζωντανεύει μέσα από την οθόνη του tablet και μπορούν να τη δουν τρισδιάστατη με τα ίδια χρώματα που χρησιμοποίησαν στη φυσική ζωγραφιά. Έτσι, απολαμβάνουν μια νέα εκπαιδευτική εμπειρία με τη χρήση της AR τεχνολογίας και διασκεδάζουν μαθαίνοντας για τον άνθρωπο, τα ζώα, το διάστημα και τους πολιτισμούς.

Διαδραστικό Πάτωμα & Παιχνίδι

Ένας διασκεδαστικός κόσμος… στα πόδια μας! Ένα διαδραστικό πάτωμα και μια πληθώρα από απίθανα παιχνίδια για τους μικρούς μας φίλους. Με στόχο την ανάπτυξη των κιναισθητικών δεξιοτήτων τους, τα παιδιά παίζουν πιάνο με τα πόδια, καθαρίζουν ένα ποτάμι από τα σκουπίδια, ανακαλύπτουν δεινοσαύρους και συμμετέχουν σε αμέτρητες εκπληκτικές δραστηριότητες.

Επικοινωνήστε μαζί μας για αποκλειστικές προσφορές στην μηνιαία συνδρομή του προγράμματος.

ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ