Πράσινες Δαχτυλιές: Παίζουμε και Εξερευνούμε τον Λαχανόκηπο του JOIST Μέσα από τα Μάτια της Τεχνολογίας

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ & ΩΡΑ
Σάββατο 1 & 8 Ιουνίου 2024 | 11:00 - 13:30
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Future Vista Meeting Room & Περιβάλλοντας Χώρος JOIST
ΕΙΣΟΔΟΣ
15€ (για τις 2 ημέρες)

ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Σας προσκαλούμε σε μια μαγική περιπέτεια στον κόσμο της φύσης και της τεχνολογίας, με το νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα “Πράσινες Δαχτυλιές: Παίζουμε και εξερευνούμε τον Λαχανόκηπο του JOIST μέσα από τα Μάτια της Τεχνολογίας” για να γίνουμε μικροί, αλλά και ταλαντούχοι κηπουροί! Ένα διασκεδαστικό ταξίδι μάθησης διάρκειας δύο ημερών για παιδιά από 7 έως 12 ετών.

Εδώ, θα εξερευνήσουμε μαζί τα μυστικά και τον μαγικό κόσμο της κηπουρικής, θα μάθουμε πώς να φροντίζουμε τα φυτά και θα ανακαλύψουμε τις θαυμάσιες δυνατότητες που μας προσφέρει η τεχνολογία στην ανάπτυξη και τη φροντίδα ενός υπέροχου λαχανόκηπου.

Με πολλή αγάπη για τη φύση και μεγάλη περιέργεια για τις νέες τεχνολογίες, στοχεύουμε να προσφέρουμε σε όλα τα παιδιά μια αξέχαστη περιπέτεια. Ετοιμαστείτε να βάλετε τα χέρια στο χώμα, το ταξίδι μας ξεκινάει από τον λαχανόκηπο του JOIST και φτάνει μέχρι την γνωριμία με σύγχρονες τεχνολογίες. Από την εξερεύνηση και την παρατήρηση έως την ομαδική δουλειά και την χρήση τεχνολογικών εργαλείων, είμαστε εδώ για να κάνουμε τη μάθηση ένα διασκεδαστικό παιχνίδι.

Το πρόγραμμα χωρίζεται σε δύο ημέρες. Η πρώτη ημέρα καλύπτει ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, συμπεριλαμβανομένων των βασικών αρχών της κηπουρικής, της φύτευσης, της φροντίδας των φυτών, καθώς και της προετοιμασίας και της διαχείρισης ενός βιώσιμου λαχανόκηπου. Τη δεύτερη ημέρα, με τη βοήθεια τεχνολογιών όπως αισθητήρες και ρομποτάκια, τα παιδιά θα γίνουν οι καλύτεροι φύλακες του λαχανόκηπου. Οι μικροί μας κηπουροί, φεύγοντας, θα πάρουν ένα γλαστράκι με φυτό και θα αναλάβουν τη φροντίδα του με βάση όσα έμαθαν!

Μη χάσετε την ευκαιρία να γίνετε μέρος αυτής της περιπέτειας! Είναι η τέλεια ευκαιρία για τα παιδιά να αποκτήσουν βασικές γνώσεις κηπουρικής, να αναπτύξουν δεξιότητες επικοινωνίας, συνεργασίας και να καλλιεργήσουν την αγάπη τους για τη φύση και την τεχνολογία σε ένα παιχνιδιάρικο και εμπνευσμένο περιβάλλον. Σας περιμένουμε να μοιραστούμε γνώση, γέλια και πολλές όμορφες στιγμές στον λαχανόκηπο του JOIST. Ας κάνουμε τη μάθηση μια αξέχαστη περιπέτεια παρέα!

Η διασκεδαστική εκπαιδευτική περιπέτεια ολοκληρώνεται σε δύο συνεδρίες και είναι σημαντικό να είστε παρόντες/ουσες και στα δύο workshop για να απολαύσετε πλήρως την εμπειρία.

ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ