Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση για Παιδιά από 5 έως 15 Ετών στο JOIST

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ & ΩΡΑ
Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2023 | 11:00 - 14:00
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Αμφιθέατρο AGORA, VR Area & Εκθεσιακός Χώρος JOIST Innovation Park
ΕΙΣΟΔΟΣ
ΔΩΡΕΑΝ

ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Η χριστουγεννιάτικη περίοδος ξεκινά στο JOIST με ένα σύνολο ψυχαγωγικών, διαδραστικών δραστηριοτήτων για μικρά και μεγαλύτερα παιδιά, από 5 έως 15 ετών. Οι μικροί φίλοι του Πάρκου Καινοτομίας θα έχουν τη δυνατότητα να παίξουν, να αλληλεπιδράσουν με νέες τεχνολογίες όπως η Εικονική και η Επαυξημένη Πραγματικότητα, να καλλιεργήσουν τη φαντασία τους και να δημιουργήσουν μέσα σε χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα!

Η χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για παιδιά περιλαμβάνει δραστηριότητες προσαρμοσμένες στο θέμα των Χριστουγέννων. H περιήγηση στον εκθεσιακό χώρο του JOIST, στην ιστορική περίοδο του Ροκοκό, στην 1η και 2η Βιομηχανική Επανάσταση, αποκτά νέα χριστουγεννιάτικη διάσταση. Οι καινοτομίες της περιόδου παραμένουν οι ίδιες, όμως τα παιδιά καλούνται να τις ανακαλύψουν μέσα από το πρίσμα των Χριστουγέννων.

Οι εκπλήξεις για τους μικρούς φίλους συνεχίζονται με τις τεχνολογίες Επαυξημένης (AR) και Εικονικής (VR) Πραγματικότητας. O Άγιος Βασίλης «παρασύρει» μικρά και μεγαλύτερα παιδιά σε παιχνίδια που ζωντανεύουν σε μια παράλληλη πραγματικότητα, με τη βοήθεια των νέων τεχνολογιών!

Οι δραστηριότητες θα ολοκληρωθούν με μία πράξη προσφοράς, στην οποία τα παιδιά θα συμμετέχουν ενεργά καθοδηγούμενα από το εξειδικευμένο προσωπικό του JOIST, αναπτύσσοντας παράλληλα τη δημιουργική τους φύση! 3D δημιουργίες και antistress μπαλάκια θα αποτελέσουν ένα ιδιαίτερο χριστουγεννιάτικο δώρο για μικρούς και μεγάλους: Όλες οι κατασκευές των παιδιών θα διατεθούν προς πώληση και τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν, θα δοθούν για την ολοκλήρωση του έργου «Ξενώνας» του Συλλόγου Καρκινοπαθών Λάρισας.

Σας περιμένουμε στο Πάρκο Καινοτομίας JOIST, μικρούς και μεγάλους, να ψυχαγωγηθούμε, να αλληλεπιδράσουμε και να δημιουργήσουμε για καλό σκοπό!

 

ΧΟΡΗΓΟΣ

 

ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ