Χρύσα Κατσαρίνη «Κουβέρτα»

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ & ΩΡΑ
Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2022 | 21:30
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Αμφιθέατρο του JOIST Innovation Park
ΕΙΣΟΔΟΣ
12€
Προπώληση Online & στο JOIST

ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Μετά την πρώτη επιτυχημένη σεζόν της παράστασης της με sold out εμφανίσεις στο θέατρο Αθηναϊς, περιοδεία σε 31 πόλεις της Ελλάδας και 11 πόλεις της Ευρώπης, η Χρύσα Κατσαρίνη επιστρέφει στη Λάρισα, στο Πάρκο Καινοτομίας JOIST το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου στις 21:30.

Μετά το «Ό,τι πολυτιμότερο έχω», την πρώτη solo stand up comedy παράστασή της, επιστρέφει με την πιο σκοτεινή, εξομολογητική και συνάμα ξεκαρδιστική παράσταση που έγραψε μέχρι σήμερα, την «Κουβέρτα».

Τα βάζει με τους ομοφοβικούς, τους σεξιστές και τις ηλίθιες συμβουλές στις γυναίκες για το πώς να μη πέσουν θύματα βιασμού. Γλεντάει τη NASA που ψάχνει κωμικούς για το διάστημα και τους γιατρούς που την εγχείρησαν. Έχει τη λύση για να γλιτώνει κάθε τσακωμό και μία κουβέρτα παραμάσχαλα για να γλιτώνει απ’ όλα τα υπόλοιπα.

Επιχειρεί να μετουσιώσει τις πιο σκοτεινές ιστορίες της ζωής της σε γέλιο και με τον τρόπο αυτό να αποδείξει ότι τα πάντα μπορούν να γίνουν αστεία και πως ο πιο αποτελεσματικός δρόμος για την κάθαρση, δεν είναι μέσω της τραγωδίας, αλλά μέσω της κωμωδίας.

Η προπώληση εισιτηρίων γίνεται καθημερινά και μέσω της γραμματείας του Πάρκου Καινοτομίας JOIST.

Προτεινόμενη ώρα προσέλευσης του κοινού την ημέρα της παράστασης: 21:00

ONLINE ΑΓΟΡΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ