Το Πάρκο Καινοτομίας JOIST Συμμετέχει και Υποστηρίζει το 2ο CIVINET Forum για την Προώθηση της Βιώσιμης Κινητικότητας vbouronikos 23 Μαΐου, 2024

Το Πάρκο Καινοτομίας JOIST Συμμετέχει και Υποστηρίζει το 2ο CIVINET Forum για την Προώθηση της Βιώσιμης Κινητικότητας

Το JOIST συμμετέχει και υποστηρίζει το 2ο CIVINET Forum, με έμφαση στη βιώσιμη κινητικότητα και την καινοτομία, από τις 28 έως τις 30 Μαΐου στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων. 

Το Πάρκο Καινοτομίας JOIST είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συμμετοχή του στο 2ο CIVINET Forum, ένα συνέδριο της ευρωπαϊκής κοινότητας του CIVITAS, που θα πραγματοποιηθεί από τις 28 έως τις 30 Μαΐου 2024 στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων.

Το συνέδριο, με θέμα «Moving more sustainably, making our lives better together», εμπενυσμένο από το New European Bauhaus, έχει στόχο να συγκεντρώσει περισσότερους από 500 επιστήμονες, πολιτικούς, σπουδαστές, επιχειρηματίες, ακτιβιστές, καλλιτέχνες και, μαζί με το Athens Jazz, πάνω από 10.000 πολίτες, για να συζητήσουν και να προωθήσουν τη βιώσιμη κινητικότητα στην Ευρώπη.

Το φόρουμ διοργανώνεται υπό την αιγίδα πέντε υπουργείων και άλλων σημαντικών τοπικών και επιστημονικών φορέων και υπόσχεται να αποτελέσει σημείο σύγκλισης καινοτόμων ιδεών και συνεργατικών προσπαθειών από όλες τις πόλεις και τα νησιά της Ευρώπης. Στο συνέδριο θα υπάρχουν ομιλίες, συζητήσεις, workshops και παράλληλες δράσεις με τη συμμετοχή αξιόλογων ομιλητών από την πολιτική ζωή, την ακαδημία, τον επιχειρηματικό κόσμο αλλά και εκπροσώπους φορέων και οργανισμών από την Ελλάδα και το εξωτερικό. 

Διαβάστε το πρόγραμμα του συνεδρίου

Το Πάρκο Καινοτομίας JOIST στοχεύει στην προώθηση της συνεργασίας τόσο στα πλαίσιο της phygital κοινότητάς του όσο και πέραν αυτής, συνδέοντας άτομα, νεοφυείς επιχειρήσεις και εταιρείες από την Ελλάδα και όχι μόνο. Με τη συμμετοχή του στο 2ο CIVINET Forum, το JOIST θέλει να αναδείξει τις νέες του υπηρεσίες ανάπτυξης επιχειρήσεων κάτων απ’ την κατηγορία υπηρεσιών GROW, τον ρόλο του στην προώθηση της καινοτομίας και των βιώσιμων λύσεων και να δημιουργήσει συνεργασίες με οργανισμούς που μοιράζονται κοινούς στόχους. 

Μάθετε περισσότερα για το 2ο CIVINET Forum, πατώντας εδώ