Αναπτύξτε την Επιχείρηση σας Μέσα Από τις Υπηρεσίες GROW του JOIST vbouronikos 20 Μαρτίου, 2024

Αναπτύξτε την Επιχείρηση σας Μέσα Από τις Υπηρεσίες GROW του JOIST

Ο σύγχρονος επιχειρηματικός κόσμος χαρακτηρίζεται από συνεχείς και ραγδαίες αλλαγές στις οποίες οι επιχειρήσεις οφείλουν να προσαρμόζονται διαρκώς. H καινοτομία τις επιτρέπει να ανταπεξέρχονται στις προκλήσεις και να βρίσκουν τρόπους ανάπτυξης για να ευδοκιμήσουν στο διεθνές ανταγωνιστικό περιβάλλον.

Αναγνωρίζοντας τη μοναδικότητα του κάθε επιχειρηματικού εγχειρήματος, το Πάρκο Καινοτομίας JOIST, μέσα από την κατηγορία υπηρεσιών GROW, προσφέρει ολοκληρωμένες και εξατομικευμένες λύσεις απαραίτητες για την ανάπτυξη μιας επιχείρησης. Πώς οι υπηρεσίες GROW όπως το JOIST Marketplace, η διαχείριση καινοτομίας, η αξιολόγηση ψηφιακής ωριμότητας και το JOIST Community, μπορούν να μεταμορφώσουν της επιχείρηση σας και να την οδηγήσουν σε ένα καλύτερο μέλλον;

Τι Είναι το Πάρκο Καινοτομίας JOIST?

Το Πάρκο Καινοτομίας JOIST, ή JOIST εν συντομία, ιδρύθηκε το 2022 σε ένα πρώην βιομηχανικό χώρο 1.800τ.μ στην Λάρισα για να αναζητήσει νέους τρόπους για την υιοθέτηση της καινοτομίας από άτομα και επιχειρήσεις με διαφορετικές καταβολές και στόχους. 

Πέρα από το πρακτικό κομμάτι, η εγκατάσταση του JOIST σε έναν τέτοιο χώρο έχει και ένα συμβολικό χαρακτήρα. Σηματοδοτεί το πέρασμα από την τρίτη στην τέταρτη βιομηχανική επανάσταση (Βιομηχανία 4.0), όπου κυριαρχούν οι νέες τεχνολογίες όπως η Τεχνητή Νοημοσύνη (ΑΙ), το Διαδίκτυο των Πραγμάτων (IoT), η αυτοματοποίηση και η ρομποτική. 

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, το JOIST και οι έμπειροι συνεργάτες του βοηθούν επιχειρήσεις να βρουν τρόπους ανάπτυξης, αξιοποιώντας τις δυνατότητες των νέων τεχνολογιών και υιοθετώντας μιας κουλτούρα καινοτομίας, ώστε να προχωρήσουν στον ψηφιακό τους μετασχηματισμό που είναι πιο κρίσιμος από ποτέ.

Τι Είναι το GROW?

tangram-joist-parko-kainotomias

Το GROW είναι μια απ’ τις έξι κατηγορίες υπηρεσιών που προσφέρονται στο Πάρκο Καινοτομίας JOIST. Οι υπηρεσίες του GROW χαρακτηρίζονται με το μαύρο χρώμα στο tangram του JOIST και προσανατολίζονται στην παροχή ψηφιακών λύσεων και εργαλείων για την ανάπτυξη μιας επιχείρησης ή ερευνητικής ομάδας. Οι υπηρεσίες του GROW έχουν σχεδιαστεί για να βοηθήσουν τις επιχειρήσεις να βελτιστοποιήσουν τις διαδικασίες τους, να ενσωματώσουν αποτελεσματικά την καινοτομία και να εντοπίσουν ευκαιρίες ανάπτυξης για την αύξηση του ανταγωνιστικού τους πλεονεκτήματος.  Ενδεικτικά, οι υπόλοιπες κατηγορίες υπηρεσιών του JOIST είναι το Work, το Create, το Play & Learn, το Fund και το Meet & Connect. Κάποιος μπορεί να κάνει χρήση των υπηρεσιών αυτών ατομικά ή και συνδυαστικά με κάποια άλλη.

Επισκεφτείτε τη σελίδα με τις υπηρεσίες του JOIST και μάθετε περισσότερα για κάθε μία από αυτές ή επικοινωνήστε μαζί μας για να σας κατευθύνουν οι έμπειροι συνεργάτες μας.

GROW στο JOIST: Οι Καινοτόμες Υπηρεσίες μας για την Ανάπτυξη της Επιχείρησης σας

JOIST Marketplace

Το JOIST Marketplace είναι μια online πλατφόρμα αγοραπωλησίας και ζήτησης καινοτόμων υπηρεσιών σε τομείς όπως η υγεία, η ενέργεια, η εκπαίδευση και άλλους. Η συγκεκριμένη πλατφόρμα είναι το ιδανικό μέρος για καινοτόμες εταιρίες που ψάχνουν τρόπους να προωθήσουν τις ψηφιακές τους λύσεις (Innovation Providers) και να αυξήσουν το πελατολόγιο τους, καθώς και για εκείνες που αναζητούν καινοτόμες λύσεις (buyers). Ένα απ’ τα βασικά πλεονεκτήματα της πλατφόρμας είναι πως γλιτώνει στις επιχειρήσεις χρόνο και χρήμα αφού έρχονται σε επαφή με τους αξιόπιστους παρόχους του JOIST Marketplace εύκολα και γρήγορα.

Επισκεφτείτε το JOIST Marketplace και βρείτε την καινοτομία που χρειάζεστε ή δυνητικούς πελάτες για τη λύση που έχετε αναπτύξει.

Διαχείριση Καινοτομίας (Innovation Management)

Η καινοτομία είναι η βάση κάθε επιτυχημένης επιχείρησης. Η υπηρεσία Διαχείρισης Καινοτομίας του JOIST, παρέχει το πλαίσιο και την απαραίτητη υποστήριξη για τον ψηφιακό μετασχηματισμό και την προώθηση μιας κουλτούρας καινοτομίας που βοηθάει στην ανάπτυξη των οργανισμών. Διαθέτοντας ένα ευρύ δίκτυο ερευνητικών κέντρων, πανεπιστημίων και επιχειρήσεων, το JOIST διαμεσολαβεί για τη μεταφορά ερευνητικών αποτελεσμάτων από το εργαστήριο στο πεδίο που μπορείτε να αξιοποιήσετε άμεσα ή αφού εξατομικευθούν πάνω στις ανάγκες σας. Επικοινωνήστε με την ομάδα του JOIST για να κλείσετε ραντεβού με έναν από τους ειδικούς μας για να διαγνώσει τις ανάγκες σας για καινοτομία.  

Αξιολόγηση Ψηφιακής Ωριμότητας

Στον ψηφιοποιημένο κόσμο του σήμερα, μια επιχείρηση παραμένει ανταγωνιστική αφού κατανοήσει σε βάθος τις ψηφιακές της ανάγκες και τις δυνατότητες που υπάρχουν στην αγορά. Η αξιολόγηση ψηφιακής ωριμότητας του JOIST βοηθάει τις επιχειρήσεις να ανακαλύψουν την ψηφιακή τους ετοιμότητα, δηλαδή το πόσο ικανές είναι να υιοθετήσουν ψηφιακές εφαρμογές και υποδομές στις διαδικασίες τους, αλλά και ποια σημεία επιδέχονται βελτίωσης. Κάνοντας μια ολοκληρωμένη ανάλυση των διαδικασιών, των τεχνολογιών και της οργανωσιακής κουλτούρας σας, το JOIST χαράσσει και προτεραιοποιεί τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για τον ψηφιακό  μετασχηματισμό της επιχείρησης σας. Έτσι, αποκτάτε τα εφόδια που χρειάζεστε  και γίνεστε περισσότερο ανθεκτικοί στις αλλαγές που συντελούνται.

JOIST Community

Το JOIST Community είναι είναι μια δυναμική phygital κοινότητα που παρέχει αποκλειστικές ευκαιρίες προβολής, δικτύωσης, συνεργασίας και εξέλιξης στα μέλη του. Είναι ένα υποστηρικτικό και συμπεριληπτικό περιβάλλον που ενισχύει τη διάδραση και τη συνεργασία και λειτουργεί ως επιταχυντής για την εξέλιξη των μελών του και ολόκληρης της κοινότητας. Το JOIST Community είναι ανοικτό προς επιχειρηματίες, startuppers, μέλη οργανισμών, επιστήμονες και μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας και λάτρεις της καινοτομίας. 

Γίνετε μέλος του JOIST Community και επωφεληθείτε από τα προνόμια που προσφέρει, όπως εκπτώσεις στις υπηρεσίες του JOIST, δωρεάν παροχές και άλλα πλεονεκτήματα αποκλειστικά για τα μέλη του. Μάθετε περισσότερα για τα μηνιαία πλάνα του JOIST Community και τα πλεονετήματα του.

Συνοψίζοντας

Η καινοτομία είναι το κλειδί για την ενεργοποίηση της πλήρους δυναμικής μιας επιχείρησης. Με τις υπηρεσίες GROW του Πάρκου Καινοτομίας JOIST όπως το JOIST Marketplace, η Διαχείριση Καινοτομίας, η Αξιολόγηση Ψηφιακής Ωριμότητας και JOIST Community, μια επιχείρηση έχει τα εφόδια να ξεκινήσει ένα ταξίδι ανάπτυξης και επιτυχίας. Είτε είστε μια νεοσύστατη επιχείρηση, είτε μια καθιερωμένη επιχείρηση που επιδιώκει να παραμείνει ανταγωνιστική, το JOIST παρέχει τους πόρους και την υποστήριξη που χρειάζεστε για να ευδοκιμήσετε στο μεταβαλλόμενο ψηφιακό τοπίο του σήμερα.

Αναζητάτε καινοτόμους τρόπου για την ανάπτυξη της επιχείρησης σας και δεν ξέρετε από που να ξεκινήσετε; Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και ένας απ’ τους έμπειρους συνεργάτες μας θα επικοινωνήσει σύντομα μαζί σας για να διαγνώσει τις ανάγκες σας και να σχεδιάσετε μαζί την πορεία του οργανισμού σας στον ψηφιακό μετασχηματισμό  .

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ