Το Πάρκο Καινοτομίας JOIST Συμμετέχει στην 1η Έκθεση Αυτοματισμού και Ρομποτικής vbouronikos 22 Μαρτίου, 2024

Το Πάρκο Καινοτομίας JOIST Συμμετέχει στην 1η Έκθεση Αυτοματισμού και Ρομποτικής

Το Πάρκο Καινοτομίας JOIST θα συμμετάσχει ως εκθέτης στην 1η Έκθεση Αυτοματισμού & Ρομποτικής στην Ελλάδα που θα διεξαχθεί 12-14 Απριλίου 2024 στο Metropolitan Expo. Η συγκεκριμένη έκθεση, αποτελεί τη νέα εκθεσιακή δύναμη που έρχεται να καθιερωθεί και να γίνει θεσμός στη χώρα μας. To JOIST θα βρίσκεται ανάμεσα σε πάνω από 100 κορυφαίες εταιρίες, πανεπιστήμια και φορείς από την Ελλάδα και το εξωτερικό και είναι έτοιμο να παρουσιάσει στο κοινό τις καινοτομόμες δράσεις του με χρήση των νέων τεχνολογιών.

Σε 3 μέρες, εκθέτες και επισκέπτες θα ζήσουν μια νέα εκθεσιακή εμπειρία. Αυτοματισμοί, εξελιγμένα Ρομποτικά συστήματα και όλες οι σχετικές εφαρμογές, τεχνολογίες (AI, IOT, AR/VR, Cybersecurity, Cloud Computing κ.α) και καινοτομίες θα κεντρίσουν την προσοχή όλων. Παράλληλα, εταιρίες που δραστηριοποιούνται στους τομείς των Drones, του 3D printing και των CNC θα παρουσιάσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους, προσφέροντας νέες ιδέες και λύσεις στο κοινό. 

Η Έκθεση Αυτοματισμού & Ρομποτικής θα δώσει την ευκαιρία και σε Start-up επιχειρήσεις από τον τομέα της τεχνολογίας να προβληθούν και να εκθέσουν τις νέες εξελίξεις και τεχνολογίες μέσα από τις καινοτομίες που παρέχουν, σε ομαδικό περίπτερο υπό την στήριξη του Elevate Greece.

Στα πλαίσια της έκθεσης θα διεξαχθούν ταυτόχρονα σημαντικές ομιλίες, ημερίδες και workshops από τους εκθέτες, τα πανεπιστήμια και τους φορείς καθώς επίσης και το 1ο Συνέδριο-Forum Αυτοματισμού & Ρομποτικής, τα οποία θα φιλοξενηθούν σε ειδικά διαμορφωμένες αίθουσες.

Ακόμα για πρώτη φορά θα παρέχεται η δυνατότητα σε εκθέτες και επισκέπτες μέσω ειδικής πλατφόρμας για Β2Β συναντήσεις τόσο onsite όσο και online αποσκοπώντας σε σημαντικές συνεργασίες.

H Έκθεση τελεί υπό την αιγίδα του ΕΒΕΑ και υποστηρίζεται από το ELEVATE GREECE, ΕΚΕΤΑ, ΣΕΔΕ, ΕΒΙΔΙΤΕ, WORLD UAV, Ερευνητικό Κέντρο ΑΘΗΝΑ, τεχνολογικά περιοδικά, websites και Πανεπιστήμια.

Η A+R EXPO ως Game Changer στον χώρο των εκθέσεων, της τεχνολογίας και της εξωστρέφειας για 3 μέρες θα αποτελέσει το επίκεντρο των εξελίξεων.

Επισκεφτείτε μας στο περίπτερο του JOIST στην A+R EXPO και γνωρίστε από κοντά την ομάδα μας και τους καινοτόμους τρόπους που αξιοποιούμε τον αυτοματισμό και τη ρομποτική στο Πάρκο Καινοτομίας. Ανυπομονούμε να σας δούμε και να συνομιλήσουμε από κοντά!