Το Πάρκο Καινοτομίας JOIST Συμμετέχει στην Ημέρα Καριέρας ΗΜΜΥ 2024 vbouronikos 9 Απριλίου, 2024

Το Πάρκο Καινοτομίας JOIST Συμμετέχει στην Ημέρα Καριέρας ΗΜΜΥ 2024

Το Πάρκο Καινοτομίας JOIST θα βρίσκεται στην Πάτρα, την Παρασκευή 12 Απριλίου 2024, για να συμμετάσχει στην 3η Ημέρα Καριέρας του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών (ΗΜΜΥ) του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου (ΠΑ.ΠΕΛ). Η Ημέρας Καριέρας ΗΜΜΥ στοχεύει στη διασύνδεση φοιτητών και αποφοίτων με την αγορά εργασίας και να διευρύνει τους ορίζοντες τους σχετικά με τις μελλοντικές προοπτικές καριέρας και επιχειρηματικότητας.

Ημέρα Καριέρας ΗΜΜΥ – Τι Περιλαμβάνει

Στην 3η Ημέρα Καριέρας ΗΜΜΥ 2024, το JOIST θα συμμετάσχει μαζί με άλλες εταιρίες με σημαντικό ρόλο στο πεδίο της τεχνολογίας, της ενέργειας, της συμβουλευτικής και διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού. Κάθε εταιρία θα δέχεται φοιτητές για συζήτηση και σύντομες συνεντεύξεις για ανοικτές θέσεις εργασίας στα ειδικά εταιρικά booths που θα υπάρχουν στο χώρο.  

Ακόμη, στην εκδήλωση θα υπάρχουν εξέχοντες ομιλητές και ομιλήτριες που θα μοιραστούν με το κοινό πληροφορίες και συμβουλές για τον σχεδιασμό ενός career path, όπως:

  • βήματα και διαδικασίες προς την αναζήτηση και επιλογή εργασίας
  • ευκαιρίες πρακτικής και ανάπτυξης ενός ισχυρού skillset για ένα επαγγελματικό μέλλον με ευρωπαϊκή προοπτική
  • την χαρτογράφηση της απασχολησιμότητας των ηλεκτρολόγων μηχανικών και μηχανικών υπολογιστών και των απαραίτητων soft skills
  • κατευθύνσεις προς το δρόμο της επιχειρηματικότητας

Επιπλέον, μέλη του Βιομηχανικού Συμβουλίου του ΗΜΜΥ, αλλά και φοιτητές/ απόφοιτοι με εμπειρία πρακτικής άσκησης ή και εργασίας σε μεγάλες εταιρείες θα μοιραστούν τις γνώσεις και συμβουλές τους από το βιομηχανικό – εταιρικό περιβάλλον, μέσα από ενδιαφέροντα πάνελ.

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στο Μεγάλο Αμφιθέατρο της πανεπιστημιούπολης στο Κουκούλι.

 

Ανυπομονούμε να σας συναντήσουμε από κοντά και να συζητήσουμε ευκαιρίες εργασίας για να αποτελέσει το Πάρκο Καινοτομίας JOIST την αφετηρία μιας πετυχημένης καριέρας.

Δείτε στιγμιότυπα από την Ημέρα Καριέρας ΗΜΜΥ 2023: