Το JOIST θα Παρουσιάσει τις Νέες Καινοτόμες Υπηρεσίες του στη BEYOND 2024 vbouronikos 12 Απριλίου, 2024

Το JOIST θα Παρουσιάσει τις Νέες Καινοτόμες Υπηρεσίες του στη BEYOND 2024

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε πως το Πάρκο Καινοτομίας JOIST, ηγέτης στην παροχή υπηρεσιών τεχνολογικής ανάπτυξης και ψηφιακού μετασχηματισμού, θα συμμετάσχει για ακόμη μια φορά στην έκθεση ψηφιακής τεχνολογίας καινοτομίας BEYOND. Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης από τις 25 έως τις 27 Απριλίου 2024.  

Η BEYOND 2024 θα είναι πιο δυναμική από ποτέ, συγκεντρώνοντας ηγέτες στον κλάδο της τεχνολογίας, startups και scaleups, ερευνητικά κέντρα, πρωτοπόρους και οραματιστές από όλο τον κόσμο. Με κεντρικό θέμα της έκθεσης την επανάσταση της Τεχνητής Νοημοσύνης (AI), η BEYOND θέλει να εμπνεύσει, να συναρπάσει και να προαγάγει  αποτελεσματικά τη συνεργασία, αλλά και να ενθαρρύνει τη δικτύωση και την καινοτομία.

Ως εκθέτης, το JOIST θα παρουσιάσει στους επισκέπτες της BEYOND τις πρωτοποριακές υπηρεσίες του κάτω από τους τομείς GROW και FUND που αφορούν την διαχείριση και χρηματοδότηση της καινοτομίας σε κάθε επιχείρηση. Επίσης, θα αναδείξει το JOIST Community, μια phygital κοινότητα  με σημαντικά προνόμια και οφέλη για τα μέλη του, όπως ευκαιρίες προβολής, δικτύωσης, συνεργασίας και εξέλιξης μέσα από λειτουργίες, εργαλεία, εκπαιδεύσεις και εκδηλώσεις.

Το Πάρκο Καινοτομίας JOIST θα βρίσκεται στο Περίπτερο 15, Stand D17, όπου οι επισκέπτες μπορούν να μας επισκεφτούν και να μάθουν περισσότερα για τις υπηρεσίες και τις δράσεις μας.

 Η BEYOND 2024 διοργανώνεται από τη ΔΕΘ-HELEXPO, την Be-Best και τους Industry Disruptors Game Changers (IDGC), με συνδιοργανωτές το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης, την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ) και τον δήμο Θεσσαλονίκης. Στους υποστηρικτές της εκδήλωσης περιλαμβάνονται ο ΣΕΠΕ, ο ΣΕΠΒΕ, ο ΣΕΚΕΕ και η ΗΕΤΙΑ.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την BEYOND 2024, επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα www.beyond-expo.gr.