4+1 Λόγοι για να Ενταχθείτε και Εσείς στο JOIST Community του Πάρκου Καινοτομίας στη Λάρισα vbouronikos 3 Νοεμβρίου, 2023

4+1 Λόγοι για να Ενταχθείτε και Εσείς στο JOIST Community του Πάρκου Καινοτομίας στη Λάρισα

Στην νέα εποχή που διανύουμε οι εξελίξεις τρέχουν με γοργούς ρυθμούς σε όλα τα επίπεδα. Για το λόγο αυτό, το να ανήκεις και να απολαμβάνεις τα προνόμια που προσφέρει ένα ποικιλόμορφο οικοσύστημα επαγγελματιών, επιχειρηματιών και ερευνητών, όπως αυτό του JOIST Community, είναι μονόδρομος.

Τα προνόμια του JOIST Community είναι πολλά και ειδικά σχεδιασμένα για την ψηφιακή εποχή, αφού προσφέρονται τόσο στον φυσικό χώρο του Πάρκου Καινοτομίας JOIST στη Λάρισα αλλά και ψηφιακά. Ας δούμε περισσότερες λεπτομέρειες για το JOIST Community και τους λόγους που πρέπει να είναι η πρώτη σας επιλογή για επιτυχία στην νέα εποχή.

Τι Είναι το JOIST Community?

Το JOIST Community είναι η καρδιά του Πάρκου Καινοτομίας JOIST στη Λάρισα. Είναι αυτό που δίνει ζωή στον χώρο του JOIST αλλά και έμπνευση για να συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό που κάνουμε παραμένοντας πιστοί στον στόχο μας– την ενίσχυση της καινοτομίας και τη μεταφορά γνώσης μέσα από ένα ισχυρό δίκτυο στην Ευρώπη. Μπορείτε να γίνετε και εσείς κομμάτι του JOIST Community μέσα από τις γνώσεις και τις εμπειρίες που μοιραστήκατε ή τις συνεργασίες που συνάψατε.

Πώς Δημιουργήθηκε;

Η δημιουργία του JOIST Community ήρθε εντελώς φυσικά. Έχοντας κάνει αναρίθμητες συνομιλίες με επιχειρήσεις και ερευνητές, διαπιστώσαμε πως οι καιροί έχουν αλλάξει. Σε έναν κόσμο που εξελίσσεται ραγδαία, ο ανταγωνισμός έχει αυξηθεί, ο τρόπος λειτουργίας των επιχειρήσεων έχει αλλάξει, το ίδιο και ο χώρος εργασίας.

Σε αυτό το νέο περιβάλλον που διαμορφώνεται, έχοντας αναλύσει τα προβλήματα και τις ανάγκες επιχειρηματιών και ερευνητών, συνειδητοποιήσαμε πως τώρα είναι η στιγμή να μην είναι κανένας μόνος. Έτσι, γεννήθηκε η ιδέα της δημιουργίας του JOIST Community. Γιατί για να έρθει η εξέλιξη και η καινοτομία χρειάζονται ισχυρές συνεργασίες μεταξύ φορέων και οργανισμών.

Το JOIST Community και τα ειδικά σχεδιασμένα προνόμια που προσφέρει στα μέλη του έχουν ως στόχο την ενδυνάμωση κάθε οργανισμού, επιχειρηματία, ελεύθερου επαγγελματία ή επιστήμονα μέσα από τη συνεργασία και την αμοιβαία αλληλοϋποστήριξη για ανάπτυξη στο νέο οικονομικό και ψηφιακό περιβάλλον.

Σε ποιους απευθύνεται;

Το JOIST Community είναι ανοικτό προς όλους όσους έχουν όρεξη για δημιουργία, συνεργασία, πάθος για εξέλιξη και όραμα για το μέλλον. Για παράδειγμα, η κοινότητα του JOIST αυτή τη στιγμή απαρτίζεται από ελεύθερους επαγγελματίες, developers, startups, επιχειρήσεις, επιστήμονες, ακόμη και λάτρεις της καινοτομίας.

To JOIST Community και τα προνόμια του είναι ανοικτό προς όλους όσους θέλουν να πετύχουν το κάτι παραπάνω αλλά αισθάνονται πως δεν έχουν τα μέσα για να το καταφέρουν.

Μπορείτε και εσείς να μέλος του JOIST Community στον σύνδεσμο που ακολουθεί: www.joistpark.eu/joist-community/

4+1 Λόγοι για να Γίνεται και Εσείς Μέλος του JOIST Community

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να γίνεις κάποιος μέλος, αλλά η ομάδα μας ξεχώρισε τα βασικότερα προνόμια που προσφέρει το JOIST Community:

1. Για να Προβάλλετε την Επιχείρηση σας

Οι δυνατότητες προβολής που προσφέρει το JOIST Community σε συνεργασία με το Πάρκο Καινοτομίας JOIST είναι πραγματικά αναρίθμητες. Οι εκδηλώσεις του JOIST γίνονται σχεδόν σε εβδομαδιαία βάση, ενώ έχουν ήδη πραγματοποιηθεί δύο μεγάλα συνέδρια-trade events πανευρωπαϊκής εμβέλειας, το Innovent Forum και το InnoHealth Forum, τα οποία θα γίνονται σε ετήσια βάση. Με τόσες εκδηλώσεις που συμβαίνουν στον πολυχώρο του JOIST, θα υπάρχει πάντα μία που ταιριάζει στο επαγγελματικό ή εταιρικό προφίλ των μελών για να προβάλλουν τη δουλειά τους.

2. Για να Διευρύνετε το Δίκτυο σας

Η δικτύωση πάει χέρι-χέρι με την προβολή στο Πάρκο Καινοτομίας. Σχεδόν σε κάθε εκδήλωση, workshop ή και σεμινάριο που διοργανώνεται δίνεται επαρκής χρόνος για δικτύωση.

Ως μέλος του JOIST Community θα έχετε πρόσβαση σε εκδηλώσεις αποκλειστικά για μέλη αλλά και ειδικές εκπτώσεις και VIP προσκλήσεις για τα μεγαλύτερα events που διοργανώνουμε. Μέσα από το JOIST Community μπορείτε να δικτυωθείτε με χιλιάδες οργανισμούς, από την Ελλάδα και το εξωτερικό, μέσα από τα μεγάλα πανευρωπαϊκών δίκτυα που ανήκουν στο οικοσύστημα μας.

3. Για να Βρείτε Νέους Συνεργάτες

Μια κοινότητα δεν μπορεί να υπάρχει χωρίς την συνεργασία και την αλληλεπίδραση των μελών του, ή τουλάχιστον δεν μπορεί να λέγεται «κοινότητα».

Η συνεργασία μεταξύ των μελών είναι βασικό συστατικό του JOIST Community και ένα απ’ τα κύρια προνόμια που προσφέρει. Συνθέτοντας μια διεπιστημονική και ποικιλόμορφη βάση επαγγελματιών, ερευνητών, και επιχειρηματιών, αυτό που θέλαμε ήταν να δημιουργηθεί μια δυναμική κοινότητα, με διαφορετικές ιδέες και εμπειρογνωμοσύνη.

Αυτή η διαφορετικότητα είναι που κάνει το JOIST Community μοναδικό στο είδος του, αφού τα μέλη μπορούν εύκολα να βρουν συνεργάτες για κάποιο νέο project που ετοιμάζουν, ή να βρουν καινοτόμες ιδέες που θα φέρουν την επανάσταση στον κλάδο τους μέσα από τη ζύμωση ιδεών.

4. Για να Εξελιχθείτε στο Νέο Περιβάλλον

Η νέα εποχή που διαμορφώνεται απαιτεί συνεχή εξέλιξη και ανάπτυξη. Δεν υπάρχει χώρος για στασιμότητα αφού ανταγωνισμός είναι μεγάλος και έτοιμος να σας ξεπεράσει.

Ως μέλος του JOIST Community θα έχετε πρόσβαση σε συνεδρίες για την αξιολόγηση της ψηφιακής ωριμότητας της ομάδας σας, ώστε να είστε σίγουροι πως είναι κατάλληλα προετοιμασμένη για την ψηφιακή εποχή.

Επιπλέον προνόμια που προσφέρει το JOIST Community είναι η πρόσβαση σε εξειδικευμένα εργαλεία επιχειρηματικής ανάπτυξης, εκπτώσεις σε εκπαιδευτικά workshops ανάπτυξης ανθρωπίνου δυναμικού αλλά και αποκλειστική πρόσβαση στο JOIST Marketplace, μια ψηφιακή πλατφόρμα «αγοραπωλησίας» καινοτόμων ψηφιακών υπηρεσιών και λύσεων για τις ανάγκες σας.

5. Για να Απολαύσετε το Πρωινό Σας με τα Υπόλοιπα Μέλη τη Κοινότητας

Η καθημερινότητα στη δουλειά δεν χρειάζεται να είναι πάντα αγχωτική και βαρετή. Υπάρχει τρόπος να δουλεύουμε και ταυτόχρονα να περνάμε καλά. Αυτή την δυνατότητα είχαν πρόσφατα τα μέλη του JOIST Community στo «Breakfast & Chat» που διοργανώθηκε στον χώρο του Πάρκου Καινοτομίας JOIST.

Τα μέλη του Community γνωρίστηκαν και συνομίλησαν μεταξύ τους ανταλλάσσοντας απόψεις και ιδέες απολαμβάνοντας ένα λαχταριστό πρωινό από το Las Ramblas. Αυτό ήταν το πρώτο private event που διοργανώθηκε για όλα τα μέλη με απόλυτη επιτυχία και θα ακολουθήσουν και άλλα στο προσεχές μέλλον. 

Θέλετε να Μάθετε πως Μπορείτε και Εσείς να Απολαύσετε τα Προνόμια του JOIST Community?

Δεν είναι μόνο τα προνόμια του JOIST Community ο μοναδικός λόγος για να γίνεται κάποιος μέλος στην κοινότητα μας. Υπάρχουν επιπλέον οφέλη, τα οποία για οικονομία χώρου δεν αναφέρονται, αλλά θα αναλυθούν σε ένα από τα επόμενα άρθρα μας.

Μπορείτε και εσείς να γίνεται μέλος του JOIST Community και να απολαμβάνεται όλα τα προνόμια που παρέχονται σε σχεδόν συμβολικό κόστος.

Συγκεκριμένα, τα μηνιαία πλάνα μας είναι το “INNOVATORS”, κατάλληλο για επαγγελματίες στα 9,99€/μήνα, και το “CORPORATES” που απευθύνεται κυρίως σε εταιρίες, startups και μικρές ομάδες και ανέρχεται στα 29,99€/μήνα αντίστοιχα. Αν αναλογιστείτε τα προνόμια που προσφέρει το JOIST Community και την αναλογία κόστους-οφέλους, θα δείτε πως η εξοικονόμηση σε κόπο, χρόνο και χρήμα που πετύχετε είναι ιδιαίτερα σημαντική.

Μάθετε περισσότερα για το JOIST Community και τα οφέλη που προσφέρει με μια επίσκεψη στην σελίδα της κοινότητας μας: www.joistpark.eu/joist-community/

Ανυπομονούμε να σας γνωρίσουμε από κοντά, ως μέλος του JOIST Community, και να μοιραστούμε μαζί σας τις γνώσεις και την εμπειρία μας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το JOIST Community και τα προνόμια που προσφέρει μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο Τ. (+30) 2410 234422 ή να μας στείλετε ένα email στο info@joistpark.eu .

Θέλετε να Μάθετε πως Μπορείτε και Εσείς να Απολαύσετε τα Προνόμια του JOIST Community?

Δεν είναι μόνο τα προνόμια του JOIST Community ο μοναδικός λόγος για να γίνεται κάποιος μέλος στην κοινότητα μας. Υπάρχουν επιπλέον οφέλη, τα οποία για οικονομία χώρου δεν αναφέρονται, αλλά θα αναλυθούν σε ένα από τα επόμενα άρθρα μας.

Μπορείτε και εσείς να γίνεται μέλος του JOIST Community και να απολαμβάνεται όλα τα προνόμια που παρέχονται σε σχεδόν συμβολικό κόστος. 

Συγκεκριμένα, τα μηνιαία πλάνα μας είναι το “INNOVATORS”, κατάλληλο για επαγγελματίες στα 9,99€/μήνα, και το “CORPORATES” που απευθύνεται κυρίως σε εταιρίες, startups και μικρές ομάδες και ανέρχεται στα 29,99€/μήνα αντίστοιχα. Αν αναλογιστείτε τα προνόμια που προσφέρει το JOIST Community και την αναλογία κόστους-οφέλους, θα δείτε πως η εξοικονόμηση σε κόπο, χρόνο και χρήμα που πετύχετε είναι ιδιαίτερα σημαντική.

Μάθετε περισσότερα για το JOIST Community και τα οφέλη που προσφέρει με μια επίσκεψη στην σελίδα της κοινότητας μας: www.joistpark.eu/joist-community/

Ανυπομονούμε να σας γνωρίσουμε από κοντά, ως μέλος του JOIST Community, και να μοιραστούμε μαζί σας τις γνώσεις και την εμπειρία μας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το JOIST Community και τα προνόμια που προσφέρει μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο Τ. (+30) 2410 234422 ή να μας στείλετε ένα email στο info@joistpark.eu .