Η Υβριδική Εκδήλωση Επιστήμης & Τεχνολογίας Innovent Forum Επανέρχεται Δυναμικά τον Φεβρουάριο 2024 στο JOIST vbouronikos 14 Δεκεμβρίου, 2023

Η Υβριδική Εκδήλωση Επιστήμης & Τεχνολογίας Innovent Forum Επανέρχεται Δυναμικά τον Φεβρουάριο 2024 στο JOIST

Το Πάρκο Καινοτομίας JOIST διοργανώνει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τη διήμερη υβριδική εκδήλωση Innovent Forum 2024, στις 9 και 10 Φεβρουαρίου 2024. H φετινή εκδήλωση παίρνει τη σκυτάλη από την πετυχημένη περσινή διοργάνωση και έχοντας ως κεντρικό θεματικό άξονα το “Tech for Humanity” και εστιάζει στους τομείς της Εκπαίδευσης, του Περιβάλλοντος, της Ενέργειας, των Έξυπνων Πόλεων, του Gaming, του Πολιτισμού και του Κατασκευαστικού Τομέα.

Το Innovent Forum 2024 τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης και του Υπουργείου Ανάπτυξης, ενώ Υποστηρικτές είναι ο Σύνδεσμος Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΘΕΒ), ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας (ΣΒΘΣΕ) και η Athens Metropolitan Expo A.E.  

Κατά τη διάρκεια του διημέρου, τόσο διά ζώσης στο Πάρκο Καινοτομίας JOIST στη Λάρισα όσο και online, στην εκδήλωση θα φιλοξενηθούν 30 εκθέτες, ομιλίες, workshops, συζητήσεις στρογγυλής τραπέζης και παρουσιάσεις καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών. Η κατεύθυνση του Innovent Forum 2024, “Tech for Humanity”, αφορά στη σύνδεση του μέλλοντος με την ανθρώπινη πρόοδο, μια σύνδεση η οποία για να επιτευχθεί προϋποθέτει καινοτόμες μετασχηματιστικές λύσεις τόσο στον ιδιωτικό όσο και τον δημόσιο τομέα. Τις λύσεις αυτές και σχετικές προτάσεις επαγγελματιών σε βασικούς κλάδους της οικονομίας, ακαδημαϊκών και ερευνητικών κέντρων, κόμβων καινοτομίας, νεοφυών επιχειρήσεων και σπουδαστών, έρχεται να αναδείξει η υβριδική έκθεση. Όλες οι παράλληλες δράσεις θα είναι αφιερωμένες σε θεματικές ενότητες κρίσιμες για την εξέλιξη της σύγχρονης κοινωνίας, με εξέχοντες ομιλητές από Ελλάδα και εξωτερικό.

Ιδιαίτερα σημαντικό στοιχείο και του φετινού Innovent Forum, είναι οι ευκαιρίες δικτύωσης των συμμετεχόντων και του κοινού, η ανταλλαγή καλών πρακτικών και απόψεων, η σύζευξη μεταξύ αναγκών και καινοτομιών που προτείνονται από φορείς της οικονομίας και της κοινωνίας. Μέσω της ειδικά διαμορφωμένης ψηφιακής πλατφόρμας matchmaking, η οποία θα είναι σύντομα διαθέσιμη online, οι ενδιαφερόμενοι φορείς και ιδιώτες θα μπορούν να κλείσουν εγκαίρως τις συναντήσεις τους με επενδυτές και δυνητικούς συνεργάτες του ενδιαφέροντός τους.

Η είσοδος στο Innovent Forum είναι δωρεάν για το κοινό.

Επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του Innovent Forum 2024 για περισσότερες πληροφορίες. Ακολουθήσετε τη διοργάνωση στα social media και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της διοργάνωσης: LinkedIn, Facebook, Instagram.