«Μια ευχή για σένα, μια ευχή για όλους!» Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση στο Πάρκο Καινοτομίας JOIST με τον Σύλλογο Καρκινοπαθών Λάρισας vbouronikos 14 Δεκεμβρίου, 2023

«Μια ευχή για σένα, μια ευχή για όλους!» Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση στο Πάρκο Καινοτομίας JOIST με τον Σύλλογο Καρκινοπαθών Λάρισας

Η ομάδα του JOIST και τα μέλη του Συλλόγου Καρκινοπαθών Λάρισας στολίζουν το Χριστουγεννιάτικο δέντρο του Πάρκου Καινοτομίας και σας προσκαλούν να συμμετέχετε. Το δέντρο του JOIST θα στολιστεί με ευχές αγάπης από μικρούς και μεγάλους, την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου στο Πάρκο Καινοτομίας JOIST, 17.00-20.00.

Οι επισκέπτες θα δώσουν τις θερμότερες ευχές τους, σε κλίμα χριστουγεννιάτικο, πίνοντας ζεστή σοκολάτα, τσάι ή/και μια ιδιαίτερη συνταγή ζεστού κρασιού, την οποία συναντάμε στη Σουηδία, και θα είναι προσφορά του café-bar Modi. Πρόκειται για μια πράξη αγάπης και ουσιαστικής προσφοράς, καθώς κάθε ευχή που θα κοσμήσει για την περίοδο των γιορτών το χριστουγεννιάτικο δέντρο του JOIST, με την ολοκλήρωση των γιορτών, θα αποτελέσει προσωπική ευχή για κάποιον ασθενή. Στο τέλος της χριστουγεννιάτικης περιόδου, όλες οι ευχές θα συγκεντρωθούν και κάθε μία ξεχωριστά θα δίνεται στο κάθε νέο μέλος-ασθενή, με την εγγραφή του στον Σύλλογο.

Η ξεχωριστή βραδιά θα ολοκληρωθεί με την ανάγνωση ενός χριστουγεννιάτικου παραμυθιού, το οποίο θα απευθύνεται σε μικρούς και μεγάλους. Την ανάγνωση θα πραγματοποιήσει η ψυχολόγος κα Βάσια Μακρυδάκη, η οποία είναι εθελόντρια του Συλλόγου Καρκινοπαθών Λάρισας.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι επισκέπτες θα μπορούν να στηρίξουν την προσπάθεια του Συλλόγου Καρκινοπαθών Λάρισας, για τη δημιουργία ενός ξενώνα φιλοξενίας για ασθενείς, αγοράζοντας τις παιδικές δημιουργίες της προηγούμενης ημέρας! Σας περιμένουμε όλους, να μοιράσουμε ευχές αγάπης!

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη για το κοινό. Μάθετε περισσότερα για τη διοργάνωση στην επίσημη ιστοσελίδα.