Το Πάρκο Καινοτομίας JOIST στην Έκθεση BEYOND από 29 Σεπτεμβρίου έως 1 Οκτωβρίου vbouronikos 23 Σεπτεμβρίου, 2022

Το Πάρκο Καινοτομίας JOIST στην Έκθεση BEYOND από 29 Σεπτεμβρίου έως 1 Οκτωβρίου

Το JOIST ανακοινώνει τη συμμετοχή του στην έκθεση BEYOND από τις 29 Σεπτεμβρίου – 1 Οκτωβρίου, στις εγκαταστάσεις της Διεθνούς Έκθεσης στη Θεσσαλονίκη (ΔΕΘ).

Στα πλαίσια της συμμετοχής του στην έκθεση BEYOND, το νεοϊδρυθέν Πάρκο Καινοτομίας JOIST από τη πόλη της Λάρισας, θα αναδείξει τις σημαντικές υπηρεσίες που προσφέρει σε ακαδημαϊκά ιδρύματα, μικρομεσαίες επιχειρήσεις, startups, ιδιώτες με επιχειρηματικό πνεύμα, επιστήμονες, λάτρεις της καινοτομίας και όλους όσους ενδιαφέρονται να αναπτύξουν νέες ιδέες, προϊόντα και υπηρεσίες.

Οι επισκέπτες του περιπτέρου 15 – Stand B26, όπου θα φιλοξενείται το JOIST, θα έχουν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με στελέχη του Πάρκου Καινοτομίας για το νέο αυτό εγχείρημα στην Ελληνική περιφέρεια. Επίσης, θα γνωρίσουν το phygital οικοσύστημα του, τις υπηρεσίες και τις μεθόδους υιοθέτησης καινοτομίας που αναπτύσσει για άτομα, οργανισμούς, και επιχειρήσεις, αλλά και να βιώσουν εντυπωσιακές VR εμπειρίες.

«Get Future Ready» το σύνθημα της BEYOND 2022

Η έκθεση BEYOND αποτελεί την ιδανική πλατφόρμα για να έρθετε σε επαφή ηγετικές εταιρίες του τεχνολογικού κλάδου και της καινοτομίας παγκοσμίως. Το σημαντικότερο είναι ότι θα μπορέσετε να παρουσιάσετε τα καινοτόμα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας ή και να συνάψετε συμφωνίες με άλλους εκθέτες ή επισκέπτες απ’ την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Το βασικό θέμα της έκθεσης BEYΟND για φέτος είναι «Το μέλλον της Τεχνητής Νοημοσύνης (AI)», το οποίο θα υποστηρίξουν με την παρουσία τους στην εμπορική έκθεση οι πολυάριθμες εταιρείες υψηλής τεχνολογίας, οι ομιλίες των πολύ σημαντικών ομιλητών παγκόσμιας εμβέλειας, τα workshops από εταιρίες, οι παρουσιάσεις προϊόντων και υπηρεσιών, αλλά και τα στρόγγυλα τραπέζια δικτύωσης για τη Τεχνητή Νοημοσύνη.

Στο JOIST είμαστε ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι για τη συμμετοχή μας στη BEYOND όπου θα έχουμε την ευκαιρία να σας ενημερώσουμε για τις υπηρεσίες και τα προϊόντα που προσφέρουμε, αλλά και για όλα αυτά που έρχονται.

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για τη BEYOND στην επίσημη ιστοσελίδα της έκθεσης.

Σας περιμένουμε!